homeOver
Er bestaat geen ik, er is slechts sprake van een context in tijd en plaats. (Martin Heidegger)
 

Wie we zijn
Over

Via Traiectum (sinds 1995) is een vof gericht op het begeleiden van mensen en processen. Door coaching, counseling en intervisiebegeleiding helpen we mee om problemen te voorkomen of op te lossen en vorm te geven aan kansen en ambities. Dit doen we zowel voor individuele personen als voor teams. Als extern vertrouwenspersoon begeleiden we werknemers bij het wegnemen van ongewenste omgangsvormen en overschreidingen van integriteit. Met  creatieve interventies herstarten we bedrijfsculturen en met projecten geven we vorm aan bedrijfsmatige ambities zoals evenementen, doelgerichte activiteiten en interimmanagement. Regelmatig dragen we met presentaties bij aan kennisdeling door lezingen, gastlessen en publicaties. Via Traiectum heeft twee vennoten: Constance en Erik Uitenbogaard. We zijn niet alleen gehuwd maar werken ook al ruim 25 jaar professioneel samen, ieder vanuit een eigen vakgebied. Bij de uitvoering van projecten werken wij samen met een groot aantal professionals uit vele sectoren.


Constance Uitenbogaard
Constance Uitenbogaard (1958) is als professioneel coach en counselor opgeleid en gediplomeerd aan de Universiteit Utrecht en aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching. Daarnaast is zij werkzaam als senior projectleider evenementen. Binnen deze projecten – vaak zeer omvangrijk met een looptijd van enkele maanden tot soms anderhalf jaar – geeft zij richting en uitvoering aan alle facetten van een evenement, zowel inhoudelijk, programmatisch als in uitvoering en begeleiding. Direct contact met de opdrachtgever is hierbij een onderscheidende kwaliteit. Volledige zorg en verantwoordelijkheid zijn uitgangspunt voor elk evenement, zodanig dat de opdrachtgever trots en tevreden de handen vrij heeft.

Contact: Constance Uitenbogaard, M 0615014899, constance@viatraiectum.nl

Coaching
Counselling
ProjectenErik Uitenbogaard
Erik Uitenbogaard (1956) is opgeleid als communicatievormgever en strategisch manager (master). Deze professionele achtergrond combineert hij met een gedeeltelijke studie filosofie en een opleiding als biografisch coach aan de Universiteit voor Humanistiek, waarmee zijn professionele focus ligt op de vormgeving van processen. Sinds begin 2000 is hij vooral te vinden als interimmanager (o.a. Rijksmuseum Amsterdam en Hogeschool voor de Kunsten Utrecht), en projectleider (o.a. UMC Utrecht, Het Instituut, Cartesius Museum). Het gaat hierbij vooral om processen van transitie en toepassing van creativiteit en improvisatie binnen organisaties. Zijn centrale positie als intermediair in het veld van kunst en cultuur hebben een scherpe visie opgeleverd over de rol en betekenis van creatief professionals in een veranderende marktmaatschappij. Rond dit thema geeft Erik gastlessen en lezingen en zijn enkele publicaties verschenen (zie Presentaties). Daarnaast is Erik gecertificeerd extern vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen (VOO) en extern vertrouwenspersoon integriteit (VPI).

Contact: Erik Uitenbogaard, M 0615633552, erik@viatraiectum.nl

Coaching
Extern vertrouwenspersoon
Intervisiebegeleiding
Creatieve interventies
Projecten
PresentatiesCoaching, counselling en intervisiebegeleiding
Coaching
Evenementen, projectleiding en management
Projecten
Wat drijft ons
Visie


Via Traiectum
Park Arenberg 94, 3731EV De Bilt (kaart)
telefoon: 0302200776
email: post@viatraiectum.nl