homeVisie
Onze beste hoop voor de toekomst is de ontwikkeling van een nieuw paradigma van menselijke capaciteit, dat op maat gesneden is voor een nieuw tijdperk van het menselijk bestaan. […] We moeten omgevingen scheppen – op onze scholen, op werkplekken en in banen – waar iedere persoon wordt geïnspireerd om creatief te groeien. (Sir Ken Robinson)
 

Wat drijft ons
Visie

Via Traiectum heeft een visie die zich in de eerste plaats richt op het begeleiden van mensen en processen en vervolgens bewust staat in een veranderende marktmaatschappij. Het bovenstaande citaat van Sir Ken Robinson illustreert die verandering en wijst direct op een van de belangrijkste kansen voor die verandering: ons vermogen om creatief te groeien.


We leven en werken in een veranderend tijdperk, vergelijkbaar met die van de verlichting zo'n 250 jaar geleden. Technologiesering, digitalisering en individualisering beheersen ons leven meer dan ooit en die invloed neemt met grote snelheid toe. Aan de andere kant hebben wetenschap, secularisatie en ontzuiling het individualisme zodanig aangescherpt dat we massaal op zoek zijn naar zekerheden en normen die passen bij onze menselijke maat en de behoefte aan eigenheid. Via Traiectum is actief in en tussen beide uitersten. Met projecten als het Cartesius Museum draagt Via Traiectum bij aan onderzoek naar de fundamentele waarden van ons bestaan en de rol van creativiteit en open samenwerking. Door coaching, counselling en creatieve interacties draagt Via Traiectum bij aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen in veranderende rollen en vaardigheden binnen organisaties. De voornaamste kracht die Via Traiectum in deze turbulente tijden te bieden heeft is het zichtbaar en hanteerbaar maken van creativiteit die bijdraagt aan zowel bedrijfsmatige als professionele en persoonlijke ontwikkeling.Wie we zijn
Over
Coaching, counselling en intervisiebegeleiding
Coaching
Evenementen, projectleiding en management
Projecten


Via Traiectum
Park Arenberg 94, 3731EV De Bilt (kaart)
telefoon: 0302200776
email: post@viatraiectum.nl